EN
HU
RO

Steaguri publicitare

Steaguri publicitare
detalii
 

Steaguri nationale

Steaguri nationale
detalii
 

Catarge

Catarge
detalii
 

Alte tipuri de suporturi

La aceasta sectiune pueti gasi urmatoarele produse: catarge telescopice portabile, lance, insula de catarge si suporturi pentru perete.
 
 
Catarge telescopice portabile

Catarge telescopice portabile

Descriere:

Cu destinatie temporara, va face vizibila imaginea la orice eveniment interior, sau la manifestatii in aer liber (expozitii, targuri, evenimente sportive)
Sunt alcatuite din segmente din aluminiu care se pliaza-depliaza foarte usor, fiind facil de transportat. Sunt prevazute cu mai multe tipuri de suporturi (talpa auto, talpa lestata, sau talpa nisip/zapada). Inaltime: intre 4 si 6 m.

La cerere, poate fi prevazut cu brat, pentru ca steagul sa fie vizibil si atunci cand nu bate vantul. Bratul catargului poate avea 3 dimensiuni (92 cm, 102 cm, sau 111 cm). Este ideal mai ales pentru evenimente indoor.

Accesorii:

- talpa auto, cu ajutorul careia catargul se monteaza sub roata masinii
- baza metalica
- baza cu apa in suport de plastic
- baza cu beton in suport de plastic
- tarus cu rotor pentru zapada sau sol
Lance

Lance

Descriere:

Suport de steag din duraluminiu de 120-150 cm, cu suport de prindere metalic si ornament varf, pentru interior.

Insula de catarge

Insula de catarge

Descriere:

Reprezinta un mod deosebit de promovare a imaginii, se pot ancora steaguri nationale, sau personalizate; intre 3 si 12 catarge telescopice, sau din aluminiu, cu inaltimea maxima de 6 m

Destinatie:
indoor/outdoor

Suporturi pentru perete

Descriere:

Suporturi de steag amplasate pe peretele cladirilor, pe acoperisuri, fara a fi nevoie de impamantare, din lemn sau metal.

Destinatie:
outdoor

Tipuri de suporturi pentru perete:

Montaj pe perete

Montaj pe perete

Descriere

Pentru acest tip de montaj vertical sunt folosite doua sisteme de paranteze. Parantezele se monteaza pe perete si in jurul catargului.

Montaj reglabil pe perete

Montaj reglabil pe perete

Descriere

La baza catargului se foloseste acelasi tip de fixare ca la suportul vertical. La 100-150 cm de la baza se monteaza doua componente din otel. Cele doua parti din otel sunt mobile si formeaza un unghi de 20-45 grade.

Soclu pentru catarg

Soclu pentru catarg

Descriere

Se confectioneaza un soclu, sau mai multe in care se va introduce batul sau catargul din aluminiu, sau fibra de sticla. Soclul se poate monta pe perete in pozitie verticala, sau inclinat la 35 grade.

Suport cu balamale

Descriere

Se confectioneaza o baza de catarg care se monteaza pe perete cu ajutorul unor balamale. Se pozitioneaza catargul pe acea baza si se mai fixeaza cu un sistem de paranteze la circa 200 cm de-a lungul catargului.

Suport cu balamale