EN
HU
RO

Steaguri publicitare

Steaguri publicitare
detalii
 

Steaguri nationale

Steaguri nationale
detalii
 

Catarge

Catarge
detalii
 

Catarge din fibra de sticla - "Catarge Deluxe"

Descriere

Catargele din fibra de sticla sunt confectionate din fibra de sticla rezistenta la lumina si rasina de poliester. Au forma conica si sunt flexibile; chiar daca se indoaie in timpul unei furtuni puternice, aceste catarge vor reveni intotdeauna la pozitia initiala perfect verticala, in timp ce catargele executate din alte materiale sufera deformari permanente. Catargele din fibra de sticla sunt foarte rezistente, dar usoare, in acelasi timp, usor de manevrat si intretinut. Se pot curata foarte usor doar cu apa si detergent normal. Zgarieturile de pe catarg nu sunt vizibile datorita faptului ca sunt vopsite toate straturile materialului. Au o garantie de 10 ani.

 

INALTIMEA CATARGULUI (m)

GREUTATE (kg)

DIAMETRU LA BAZA (mm)

DIAMETRU LA VARF (mm)

8

13

115

50

10

26

140

65

12

36

145

65

 

La cerere, sunt disponibile si alte marimi, incepand de la 2 si ajungand pana la 18 metri.

 
 
Catarg cu brat rotativ

Catarg cu brat rotativ

Descriere:

Catargul este conceput pentru vizualizarea steagurilor din orice pozitie, nu numai cand bate vantul. La cel cu brat rotativ, steagul se roteşte în direcţia vântului, ceea ce sporeste durata de viata a acestuia. Steagul se poate schimba prin rabatarea catargului cu ajutorul sistemul de articulatie de la bază.

Accesorii:

Catargele sunt echipate complet cu armatura pentru fixare in beton, brat, varf si accesorii necesare. La cerere va oferim si contragreutate.

Nu stiti cum se monteaza catargul? Va explicam noi!

Pentru acest tip de catarg, ansamblul cu tije este folosit ca si sistem de impamantare.

1. Sapati o groapa cu o adancime si latime potrivita (vezi tabelul cu specificatii de mai jos) si umpleti groapa cu beton de buna calitate.
2. Apasati placa de ancorare cu tije in ciment. Pentru a usura viitoarele ajustari ale catargului, trebuie lasat un spatiu liber de 30 mm intre placa si beton.
3. Ridicati placa cu tije si asezati-o pe o un suport (scandura) pentru a nu aluneca in beton
4. Dupa ce betonul s-a uscat ( 3-7 zile), prindeti cealalta paranteza , care e conectata la baza catargului, de placa cu tije, printr-un cui cotit. Ridicati catargul si prindeti-l cu suruburi.
5. Potriviti pozitia verticala a catargului cu 3 piulite la fiecare tija. Nu uitati sa strangeti toate cele 12 piulite, dupa ce catargul este perfect vertical.

CATARG FUNDATIE
Dimensiune (m) Adancime (cm) Latime (cm)
6 60 30
7 60 30
8 70 40