EN
HU
RO

Steaguri publicitare

Steaguri publicitare
detalii
 

Steaguri nationale

Steaguri nationale
detalii
 

Catarge

Catarge
detalii
 

Steag ONU

Steag ONU
Descriere

Steaguri acreditate de Institutiile ONU.

 
Material utilizat

  • polyester-material uzual de steag, cu o greutate de 120 gr/mp, cu aspect lucios
  • polyester-tesatura, cu o greutate de 180 gr/mp, cu aspect mat
  • polyester microperforat - cu o greutate de 140 gr/mp, cu aspect lucios, recomandat pentru zonele cu vant puternic

Proces tehnologic

Imprimarea este realizata prin serigrafie industriala, care permite o penetrare a culorii fata-verso de peste 98 %. Panza imprimata este tratata ulterior prin fixare la abur de 180 ยบ C si spalare continua cu agenti de fixare, de reducere si stabilizare a PH-ului, care asigura o durabilitate mai lunga in timp, comparativ cu alte imprimari netratate. Tehnologia utilizeaza coloranti dispersi, prietenosi cu mediul, rezistenti la UV, vant, temperaturi extreme, intemperii.

Dimensiuni

- standard, sau la cerere.
- dimensiuni standard: 40x60 cm, 80x120 cm, 100x150 cm, 150x200 cm, 300x100 cm, 200x300 cm.

 
Confectionare
Tipul A
Tiv pe trei laturi, banda de sustinere pe latura de langa catarg, cusatura dubla cu ata rezistenta la intemperii. Steagurile se livreaza cu inele de prindere pe catarg, care pot fi inlocuite, la cerere, cu capse cu diametrul de 8, 10, 12, sau 14 mm. La cerere se poate confectiona un buzunar in schimbul benzii de pe latura, pentru introducerea betelor sau altor tipuri de suporturi de steag.
Tipul C
Tiv pe trei laturi si banda de sustinere pe latura de langa catarg; cusatura dubla cu ata rezistenta la intemperii; steagurile vor fi livrate cu inele de prindere pe catarg, sau, la cerere, capse cu diametrul de 8, 10, 12 sau 14 mm.
Tipul D
Tiv pe doua laturi, banda de sustinere pe latura de langa catarg, tunel in partea de sus pentru introducerea bratului catargului; dimensiunea tunelului-la cerere.